malzemeler:
- kakaolu pasta tabanı (yuvarlak)
- 1 paket dikdörtgen kakaolu kek
- 1 paket krem şanti
- süt
- 2-3 adet muz
- süsleme için çubuk biskrem, damla çikolata, marshmallow şekerleri.. vb.. hayal gücünüz neyi emrederse....
- bir kat pasta tabanını servis tabağına alıyoruz. dikdörtgen kekten güzel bir üçgen kesip kirpinin baş kısmını oluşturuyoruz.
- sütle ıslattığımız damla şeklindeki tabanın üzerine muz taneleri, damla çikolata ve ufalanmış kek parçaları eklediğimiz krem şantiyi sürüyoruz.
- krema karışımının üzerine ufalanmış kek parçalarını serpiyoruz. köstebek pasta gibi
- istediğimiz gibi süslüyoruz...
- geriye keyifli yüzlerle birlikte yerken duyulan saadeti doyasıya yaşamak kalıyor....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder